dissabte, 20 d’octubre del 2007

Benvinguda

Hola, primer missatge de prova.

11 comentaris:

efaura@xtec.cat ha dit...

Benvingut a l'apassionant món del blocs. Endavant i ànims. Et llegirem amb molt d'interès. Esperem els teus escrits.

Anònim ha dit...

Hola Josep:

Et feliçito per aquesta iniciativa, es la primera vegada que entro en un blog, espero que través teu, ( acaba de marcar un gol l'Espanyol al Madrid) anire coneixent aquest mon tant interessant de la comunicació.

Petonets... Santi

josep fatjó ha dit...

Gràcies Santi. No deixis de mirar-ho de tant en tant. Procuraré tocar temes interessants que ens siguin de profit a tots.

Anònim ha dit...

Endevant Josep!, el Josep Mª i la Tere com a grans apassionats de la muntanya et seguirem.
Una abraçada.

Enric Mullor ha dit...

Hola Josep, sóc l'Enric el perdut. Vaig sabent de tu pel Jordi i ara en sabré més mitjançat el blog. Espero que ens poguem veure aviat. Anims.

Una abraçada. Enric

Manuel Mateu ha dit...

Hola Josep:
M'agrada veure que escrius un Bloc (i no un "blog"), i que aquesta eina que és internet, ens permet acostar-nos els que tenim interessos mutus.
Estic d'acord amb el què dius de la Muntanya, el què dius de Montserrat, i et proposo que en el teu bloc, podríem per un exercici de intentar un nou llibre. Perquè no? El llibre que sempre he pensat que seria molt interessant de fer i que tu podries fer, seguint l'interessantíssima Hisoria de l'Escalada a Montserrat. Es tractaria d'un titol aproximat a: "La història amagada de la Muntanya de Montserrat - o Anecdotari de la Muntanya de Montserrat", i els temes serien molt variats: relats d'accidents, històries d'ermitants moderns, rescats heroics, trobades de personatges curiosos, fets extraorniaris, peculiars, fenòmens estranys, les llegendes dels que es van a suicidar, les llegendes dels que veuen ovnis...
Et sembla o us sembla als que ho llegiu que podria ser interessant?
El Josep ho recolliria, escriuria, buscaria, i els demés aniriem escrivint i abocant informació d'aquest tipus d'Anecdotari.

Fins aviat,

Manel Mateu-Ratera
Igualada

josep fatjó ha dit...

Benvolgut Manel. M'alegro, primer de tot, que m'hagis escrit al Bloc (amb c)I en segon lloc, recullo la interesantíssima proposta que em fas. Saps que no se m'havia ocurregut? Podria ser, certament, una segona part de "Història de l'Escalada a Montserrat" però més diversificada. Ho tindré en compte.
Una abraçada

Jordi ha dit...

Molt bé Josep. Creiem que has fet una bona pensada utilitzant aquesta nova eina de l’era moderna; nosaltres també procurarem anar seguint el teu Bloc ja que pot ser un bon punt de trobada pels que estimem la muntanya.
Jordi i Mª Dolors

Anònim ha dit...

Tot allo que sé de la muntanya ho he après de tu, aixi com l'amor a Montserrat i la natura, les pedres, les cordes... també ho he heredat de tu... només dir-te que moltes gràcies per donar-me en mà tanta felicitat.
De tot cor,
NURIA

Anònim ha dit...

Hola Josep i Tere
Felicitats per l'iniciativa del bloc i per la poesia del dilluns.
M'agradaria saber escriure poesia per col-laborar, pero no es posible.
Ara mateix mentres escric, per la finestra que tinc darrera la pantalla del computador, es veu el cel mol blau fosc i per demunt del arbres del jardi y les teulades dels veins,acaba de sortir la lluna, demá sera lluna plena, la mateixa lluna de molts vivacs a Sant Benet o a la bauma del Cavall, la mateixa lluna quens va il.luminar una nit a en Joaquim Llopis, Maite Arisó i a mi mateix quand varem fer la primera nocturna a la Momia. La mateixa lluna que va eclipsar el sol, l'any 91 a Managua. La lluna que tantes nits he vist sortir del mar, els anys que vivia a Premia de Mar, principis dels 70.
Espero veure-la encara una anys mes.
Et confirmu qu'el juliol passat vareig fer la ruta: Restanca/Ventosa/Llong, etc.,fins el Mallafré, per el Coll de Contraix, va esser un repte amb els 81 anys i 4 mesos a l'esquena.
Una forta abraçada.
Andreu

josep fatjó ha dit...

Volgut Andreu. Fins avui no he pogut veure el teu comentari. M'ha fet una gran alegria saber de tu i que vas aconseguir la travessa. Enhorabona!!
Espero que em vagis seguint a través del bloc i no defraudar-te.
Una forta abraçada.
Josep